Neterselsedijk 24
5094 BD Lage mierde
Tel. 013-5091895
k.v.k. 18034524

 

Aardappelbewaarplaats te Reusel

Voor de familie Lavrijsen in Reusel hebben we de bestaande aardappelbewaarplaats van 45 meter breed verlengd met 38 meter en tevens 520 m2 in de bestaande schuur verbouwd van dichte betonvloer naar putventilatie inclusief de schuur geheel voorzien van ventilatiekanaal met drukwand en 2 tussenwanden welke als drukwand zijn uitgevoerd.

De verlening van de schuur is grotendeels uitgevoerd met putventilatie, en deels met een dichte betonvloer voot machine opslag. Om de machine opslag te vergroten hebben we aan de achtergevel een overkapping aangemonteerd van 10 meter breeed over de gehele breedte van de schuur.

De put in de nieuwe schuur alsmede in de bestaand schuur zijn dicht gelegd met aardappelventilatie roosters van Swaans beton uit Heeze. 

De drukwand in de nieuwe schuur is volledig uitgevoerd van prefab beton panelen. De drukwand in de bestaande schuur is uitgevoerd van hoogwaardige betonplex.

In de zijgevels zijn inlaat kleppen gemonteerd welke traploos gestuurd kunnen worden. In de nok zijn uitlaatkleppen gemonteerd welke ook traploos gestuurd kunnen worden. De besturing en ventilatie is ingericht samen met Tolsma techniek uit Emmeloord.

 

 

Terug naar overzicht