Neterselsedijk 24
5094 BD Lage mierde
Tel. 013-5091895
k.v.k. 18034524

 

Asbestsanering

De overheid heeft inmiddels besloten dat het vanaf 2024 verboden wordt om nog een gebouw te hebben waar asbesthoudende golfplaten op het dak liggen.
Heeft u dus nog een stal met asbest op het dak dan moet deze voor 2024 gesaneerd worden, in veel gevallen wordt het asbest dak dan vervangen door een nieuw dak. 

Voor het verwijderen van Uw asbesthoudende golfplaten en renoveren van Uw dak bent U bij Van de Sande aan het juiste adres.

Doordat wij als een van de weinige bedrijven in het saneren een totaal renovatie kunnen aanbieden heeft dit voor U als voordeel dat U maar met 1 partij zaken hoeft te doen i.p.v. met verschillende partijen om te saneren, Uw oude kapconstructie zonodig aan te passen en leggen van de nieuwe dakbeplating.
Dit scheelt voor U natuurlijk ook in de kosten.
Maar ook voor de subsidie's waar U eventueel voor in aanmerking komt kunnen wij U verder in begeleiden en eventueel voor U aanvragen.

Wij kunnen het gehele saneren en renoveren van Uw dak van het begin tot het eind begeleiden en realiseren. Dat wil zeggen vanaf het melden bij de gemeente tot de oplevering van Uw nieuwe dak. Ook het benodigde asbestinventarisatierapport (conform SC-540) kunnen wij eventueel voor U verzorgen.

Het nieuwe dak kunnen wij bekleden met verschillende platen naar Uw keuze zoals nieuwe golfplaten met of zonder isolatie eronder, een geïsoleerde sandwichpaneel of een enkele stalen dakbeplating. Alle door onze gebruikte beplatingen zijn van hoogwaardige kwaliteit waar U na de oplevering weer vele tientallen jaren plezier van zult beleven.

Voor meer informatie of een offerte voor Uw sanering kunt U ons contactformulier invullen.